سومین سمینار آنالیز هارمونیک و کاربردها

درباره سمینار

آناليز هارمونيك، سهم قابل توجهي از علاقمندي پژوهشي اعضاي هيات علمي و دانشجويان دكتراي رياضي كشور را به خود اختصاص داده است و بخش مهمي از فعالیت­های آموزشی و پژوهشي در اين زمينه نيز توسط رياضيدانان ايراني انجام مي­‌شود. به علاوه، این زمينه تخصصي، نه تنها رده‌­های متعددی از رده­‌بندی موضوعی ریاضی را پوشش می­‌دهد و با رده­‌های بسیاری نیز مرتبط است، بلکه در طیف وسیع و متنوعی از علوم به طرز معناداری کاربرد دارد.

لذا ايجاد بستر مناسب جهت تبادل نظر در اين زمينه، ضروري به نظر رسيد و در پي آن، همراهي جمعي از صاحب­نظران درآنالیز هارمونیک مجرد و کاربردی، منجر به پیشنهاد برگزاري سمينارهاي سالانه در اين زمينه شد. این پیشنهاد با تصویب انجمن رياضي ايران مواجه گردید تا تحقق این رخداد علمی از آغاز دهه جاری، راه برای ارتقای کمی و کیفی ایران در حد یک مرجع بین­‌المللی در زمینه آنالیز هارمونیک و کاربردها، هموار کند.

پس از طی این مراحل،  اولين سمينار آناليز هارمونيك و كاربردها به دانشگاه صنعتي اصفهان واگذار شد و در پی آن پژوهشگاه دانشهای بنیادی در تهران برگزار کننده دوم  این سمینار شد.  اکنون

دانشگاه یزد

میزبان این سمینار  است که  با توجه به توان بالای موجود در کشور، با برگزاری

سومين سمينار آناليز هارمونيك و كاربردها

با حضور جمعی تخصصی به شناسایی و ارتباط پژوهشگران و ترویج جنبه‌های نظری و کاربردی این زمینه می­‌پردازد.

روزهای چهارشنبه و پنج‌شنبه 1 و 2  بهمن ماه 1393 هجری شمسی